7 apr. 2011

Torsdag ..

Jag har syndat, Jag nästan skäms.. Nästan iaf *s*  Jag har kockat, fixat 2 smarriga biffar och till det broccoli o 2 kokta potatisar .. Inte GI , alltså inte helt ok.. Nu sitter Jag här med svullen buk o mår .. Inte alls som en prins .. Det kan iofs bero på att Jag njöt av ett stort glas kall mjölk till, det passade liksom tyckte Jag .. Jaja, bara att ta smällen nu .. Svullen buk !!  

Annars blir det la lite mys med pälsbollarna innan Jag ska iväg vid 4 hugget,kör kväll på Generalen idag, vilket är soft.  Jag gillar att köra kväll, stämningen är skön o folket som Man lurar runt med är jättebra .. Jag trivs där, det är ett stort plus ta Mig tusan ! Tänk De som jobbar bara för att överleva, som kanske vantrivs på jobbet o vaknar med en klump,en känsla av att verkligen inte vilja gå upp o jobba varje dag..Hemskt !! Snacka om trauma där .. 

Det är storm i peking idag, Jag kilade ut med Tuva på morronen o drog netto samtidigt, mallig rulltullta som Jag är tänkte Jag mest på Tuvan, " kanske måste hålla i Henne lite så Hon inte flaxar iväg " Men Jag ska säga er att det var nästan så en annan följde med, om inte annat så blev Man ju aningen styrd i vilken riktning Man skulle åt .. Haha! Inte ofta det händer ;O) 

Helgen då? Joo, den blir lugn, Jag har inga planer alls, får la se om Man ska jobba lite kanske.. Det märks när luren ringer .. Det ljuva livet som timvikarie- AKA luder !! 

Jag har lite planer på att bege Mig hemåt någon helg, det finns lite som Jag vill utforska där, Jag är lite nyfiken,lite .. Jaa, lite nyfiken.. *s* Den som lever får se ..  ;O) 


Vad finns det mer att skriva?  Livet är bra, Jag har inte mkt att tjura över.. Några småstenar som stört Mig i skon Min men annars.. Det är ju inte annat än att Man får böja sig ned lite o pilla ut småstenen,slänga den åt fanders o vara glad att Man inte gjorde sig illa.. Inte sant ? ;O) 

2 kommentarer:

  1. Ja tycker absolut du ska vända hemåt nån helg.. O då tycker jag vi ska ta en fika eller så.. Kram

    SvaraRadera
  2. Det tycker Jag också Ida ! Nästa gång hojtar Jag - lovar ! :O)

    SvaraRadera