30 nov. 2010

Dag 7 ;O)

Min Bästa Vän !

Det här inlägget blir svårt för Jag kan tycka att Jag har många nära vänner och att favorisera Någon känns lite fel...  Det fans en tid då Jag hade många ytliga vänner också, då Jag var ute mkt på krogen och kunde tycka att Jag kände allt och Alla.. Lite av en falsk värld det där ,det var ju inte så att De kände Mig personligen.. Eller att Jag kände dem på djupet .. 

Sen Jag flyttade hit till Norrköping från Motala har mkt hänt inuti Mig, det är något Jag är tacksam för,kan tycka att det behövdes..Den där distansen Jag fick till allting var välbehövlig och Jag har jobbat mkt med att reda ut allting.. Jag vill nog säga att Jag är hyfsat klar nu.. Men helt klar blir Man aldrig med Sig själv och tur är ju det  :O) 

Om Jag ska gå igenom Min vänskapskrets idag vet Jag att De vänner Jag har är nära, De som inte är nära är inga Jag egentligen lägger ned någon energi på.. 

Det finns en tjej som Jag haft som vän sen Jag var 13 år.. Vi fann varandra där i årskurs 7 på Södra skolan, det var ett klockrent möte, Jag minns att Hon var rätt fram och Vi stod där vid skåpen och något av det första Hon frågade Mig var " har Du haft sex"? Hahaha !! Det är minnena som gör Oss till De Vi är inte sant ? ;O) 

Vi blev liksom oskiljaktiga, det var Hon som tog bussen ut till Vinberga och kom för att hämta Mig när Jag skolkade från skolan, det var Vi som porrade loss i samma rum *asg* och det var Vi som försvarade varann mot människor som gjorde Oss illa.. 

Du fick in Mig på behandlingshem när Jag missbrukade som mest, Jag hatade Dig för det..Verkligen hatade Dig för Jag förstod inte att det var av kärlek ... Idag älskar Jag Dig för att Du stod på Dig och struntade i Mina ord och ändå fullföljde det hela.. Du räddade Mig där och Jag vet faktiskt inte vart Jag hade varit idag om Du inte hade gjort så som Du gjorde ... Jag är Dig evigt tacksam  <3 

Någonstans har våra liv följts åt, det har egentligen alltid varit självklart det där, om något hänt i Mitt liv har Jag alltid skänkt Dig en tanke .. 

Vi hade en svacka där ett tag, det höll i sig och jävlar så ledsen Jag var .. Oj så ont det gjorde.. Jag kände Mig ärligt halv, kom på Mig själv med att vara nära på att ringa men vågade inte.. Rädd för att inte få svar.. 

Jag har aldrig mött Någon,varken innan Dig eller efter Dig som är såå förbannat envis, kanske just därför Jag älskar Dig så mkt Min vän.. Du är klok, har alltid råd att ge trots att Du ibland själv har så ont i hjärtat att Du knappt kan andas.. Vi har nyligen fått ihop kontakten igen, det tog ett tag att bygga upp förtroendet känner Jag och Jag minns att Jag var såå rädd att släppa in Dig i Mitt liv igen..  

Midsommarafton förra året ringde Jag Dig, Jag hade panik och var ledsen då Mannen Jag levde med hade gjort Mig illa.. Jag bad Dig om hjälp, Du kom och hämtade Mig i Vadstena där på kvällen.. Jag kan aldrig tacka Dig nog för det, den bilfärden hem var trygghet för Mig, Du gav Mig en hel del att tänka på och Jag vet att det var då Jag bestämde Mig för att lämna Honom och klura ut Mitt liv solo.. Du puschade Mig att lämna Honom, uttalade inte orden rakt ut men Jag förstod.. Det var även då Jag förstod att Du alltid kommer finnas där för Mig, att det Vi har är något unikt .. 

Jag ser Dig som en av Mina närmaste,trots att Vi inte har setts på länge och trots att Vi hade en paus där i vår vänskap.. Jag kommer aldrig sluta bry Mig om Dig ,kommer alltid måna om Dig och Mitt hem är alltid öppet för Dig och Din familj.. Alltid !

I vår ungdom myntade Vi uttrycket " Always" det är något Jag aldrig tagit tillbaka ....  

Du är unik Hanna, Jag ser upp till Dig,beundrar Din styrka, Din uthållighet och Jag förbannar Dig för Din envishet..Ibland önskar Jag bara att Du kunde be om en kram för Jag tror att Du behöver en ganska ofta.. 

Jag kommer alltid stå bakom Dig, trots att Jag kanske inte alltid håller med Dig.. Om Jag tänker efter .. Har Jag aldrig klivit åt sidan där.. 

Vi är båda lite kantstötta där, lite småvrickade och våra tankar kanske inte alltid är så sunda.- Men Vi har överlevt,kommer aldrig falla och vet Du- det gör Oss unika !!  

Jag älskar Dig Hanna - Always ! <3   ;O) 

3 kommentarer:

  1. Du är helt otrolig på att skriva Zandra. Du borde fundera på att skriva böcker. jag skulle absolut läsa dem det kan jag garantera!

    SvaraRadera
  2. Johanna , Du är såå gullig !! Jag har hört det av flera och Jag blir lika glad varje gång..Jag vet bara inte riktigt vad Jag ska skriva om ?? Utan att lämna ut sig för mkt menar Jag,vad ska Jag skriva om som berör både Mig och andra ??

    SvaraRadera
  3. jag vill gärna komma dig närmare snuttan :D if you want?

    SvaraRadera