21 juli 2012

21/7.

joråå,4 dagar till löning,Jag älskar det ordet-L.Ö.N.I.N.G !!! Det betyder lön för mödan,för att Jag slitit som en idiot,svettats,vakat över De boende på jobbet som Jag månar om,sovit skit i omgångar då Jag vänt feeel på dygnet ,för de nätter Jag har suttit på bygget o tänkt för Mig själv att IKEA o Chilli ligger jävligt bra till för löneförhöjning till de anställda o Mina Converse har Jag ju suktat efter i evigheter. Det blir liksom aldrig av - jävlar !!! 


Hur kan det komma sig,pengar är ju inte svårt att bränna så att säga ;O)

När Jag får betald semester då ska Jag sätta Mig i en stuga i Ullared 1 vecka o på dagarna ska Jag shoppa som en galning o på kvällarna ska Jag pimpla vin med Tuva i knät .. Det Ni, jo Jag är tant på heltid nu,det finns liksom ingen som helst jävla återvändå-going doooown ....  *s*

Livet i övrigt är lugna gatan,händer inget,livet som solo är riktigt skönt,Jag slipper känslostormar o Jag är helt rak o grann,inget svajj eller vacklande.. Med tanke på att Jag faller för nötter ( jävla as) jämt, jo Jag är medveten om det,Jag är en idiotmagnet!!! , vet Jag nu att Jag gör bäst i att fortsätta på solobanan,Jag har det ju rätt bra ändå...  

Kilar ut emellanåt,dansar,super,larvar runt,flörtar o så,larvar liksom. Men hem går Jag själv,inte för att det vore något fel i att inte gå hem själv men Jag vill ju faan inte bli mördad pga Min kåthet ! Det händer ju folket,det händer,folk blir mördade,förföljda osv.. Jag håller Mig till pornhub ó lite larv,det är grannt o det funkar o räcker än så länge *s*

Lite tragik är det ändå i det hela, att Jag ändå har kommit dit där Jag är,förståndet finns uppenbarligen kvar,det har inet lämnat Mig ..

Jag faller för idioter,De där som gör Mig illa,som får Mig att må så jävla dåligt .. Jag vet att Jag gör bäst i att hålla Mig ifrån allt vad män heter.. Såå..Skulle Jag nu sitta o skriva om någon vecka sådär att Jag är kär likt en råmande ko så.. Klappa gärna till Mig,det är helt ok,hårt i huvudet !!!  Den smällen kankse får Mitt förnuft att trilla tillbaks där det ska vara i hjärnan då .. Liksom. Ehh .. ??  



Nåväl, Jag jobbar,det är lugnt o stilla, Jag är ensam,dricker kaffe,kikar på teven. Ska straxt ta en kik på tvätten o göra lite nytta..

Det är grannt,som sagt ! :O)


( fortfarande kåt likt en monchichi,borde kanske sitta i bur?? Får snart göra en Munken o hugga ved alt onanera 3 dagar i sträck.. Jag tror på det sista med vin o tända ljus- go fuck Myself liksom !!  *asg*  )




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar