17 dec. 2011

Dag 1

- Vem är Jag ?Jo Jag heter ju då Zandra, döptes till Zandra Therese,Viola Johansson. Jag föddes den 5-e Maj 1982 , Jag vill gärna tro att det var en solig o vacker vårdag :O)


Jag bor i Norrköping i en mysig lägenhet på 54 kvadratmeter på Östra promenaden , delar Min bostad med Tuva o katterna .


Jag arbetar inom vården,är utbildad undersköterska med inriktning på psykiatri, jobbar inom Norrköping kommun och är givetvis med i Kommunal.


Jag önskar att Jag hade ett mer socialt liv och kan mkt väl se Mig själv som mamma en vacker dag, planerna finns där men först vill Jag ha en fast anställning o ha det trygga klart då Jag tänker att barn inte blir mätta på kärlek .


När Jag inte arbetar är Jag mkt ute i skogen med Min fina Tuva, Hon är av rasen Chinese chrested powder puff, Jag kallar henne för Min lilla Puff Pingla och Hon är oerhört viktig för Mig !


Jag tjusas av långa män med mål i munnen,kan gå igång på en mening,betoningen avgör det hela. Tycker att arrogans är lite eggande och har tyvärr ofta sett Mig själv med "fel" sorts män,balansen mellan arrogans och självgodhet är svår att bemästra, i dagarna nu vet Jag det och Jga kan tycka att fler borde bli mer medvetna om det .

 
Jag trivs himla bra i staden där Jag bor men en liiten del av Mig saknar småstadslivet och en dag hoppas Jag på att bo i en mindre stad igen,allting handlar egentligen om arbete,i större städer är det lättare att finna det helt enkelt och arbete är för Mig trygghet NO:1 .


Jag lever ett lugnt liv här i stan,brukar säga med ironisk röst att det är på snudd till ett jäkla pensionärsliv o faktiskt,ibland är det lite så.. Men Jag njuter, en kopp te kan ibland vara nog så rogivande för själen .

Jag älskar kött,kan inet för Mitt liv se Mig själv som vegetarian,även om Jag vet att det idag finns en hel uppsjö med alternativ o sojakorv osv. Kött ÄR gott o Jag vill inte leva utan det .

Jag tycker att det är mysigt att hålla handen,blir inte ofta kär,lite småbetuttad - javisst! Men kär, nej . Jag blir lätt lite osäker när det kommer till känslor o själva relationsbiten,tycker att Man ska vara rädd om sig o unna sig det goda emellanåt. Krogragg är inte Min grej, är aningen undergiven i sänghalmen ( jaa eller ganska mkt faktiskt om Vi nu ska vara ärliga ), det ska kännas o Jag gillar när det är hårt, har svårt för osäkra män, backar tyvärr direkt då, springer för livet !! Tror mkt beror på att Jag inte kan finna Mig själv riktigt i den situationen.

Idag värnar Jag om Mig o Mitt, Jag vet att Jag kan,Jag är viktig o Jag sätter Mina egna behov först.

Skulle Jag springa på en Man som matchar Mina behov idag är Jag med i leken men aldrig mer att Jag vänder ut o in på Mig själv för att behaga Någon annan människas ego- Aldrig igen !

Jag tycker levergryta är snusk , önskar att Jag gick mer på gym, tycker att människor som skadar djur o barn borde brännas på bål .. Jaa, det var la liite om Mig då !

- Resten får Ni klura på själva ;O)

6 kommentarer:

 1. Du låter som en mycket spännande kvinna i mina öron.. Du är duktig med orden även om man inte får poäng för dom just här......;)

  SvaraRadera
 2. Poäng samlar Man på Sig dagligen... Det kallas att leva ! ;o)

  SvaraRadera
 3. Håller med, det jag avsåg var en ngt kryptisk hint till våra diskussioner på ett annat forum...;-)

  SvaraRadera
 4. Du är hemlig Du ..... Sannerligen ! Jag är inte med i matchen riktigt o inte heller i något annat forum förutom facebook o det räknas inte riktigt väl ? ;o)

  SvaraRadera
 5. Eller vänta nu ... WF ?? ;o)

  SvaraRadera
 6. He he.. :) Guldstjärna på den gissningen! Hoppas att allt är bra med dig! Hälsningar från Södern/F

  SvaraRadera