28 okt. 2011

Rannsakning.com

Internet är härligt,jaa,sanna Mina ord ! Här kan Man skriva precis vad Man vill, öppet o ärligt o det bästa av allt är att Man kan trycka på "delete" om Man ångrar sig.Poff- som om det aldrig existerat ! Tänk om det vore så i livet,att Man kunde stoppa tillbaks de där fula grodorna Man häver ur Sig alltför ofta, slippa skämmas o känna Sig sådär otroligt dum ? Jag önskar Mig det,en delete knapp i Mitt liv,det skulle reda ut så mkt , det måste Jag ändå säga !! 

 Idag har Jag städat,tvättat o lagat mat som stod på spisen länge,långkok,kött som smälte i munnen o Jag njöt !  Jag har varit ute med Tuva o rännt i skogen,fick en massa klet i håret,tjurade ur o gick hem efter 2 timmar .. Nåja,Tuva var iaf nöjd o det är huvudsaken ! ;O) 

 Jag har rannsakat Mig själv idag, tvistat om en hel del i Mitt huvud o Jaa,Jag visste ju egentligen vad som försiggick där men ändå, det kan behövas lite ibland, jobbigt är det men det behövs-ibland! 

Efter Min rannsakning av Mig Själv ville Jag helst sätta Mig ned o tjuta likt ett barn bara för att ! Jag skäms,Jag vet ju precis hur Jag gör,vad Jag gör o varför! 

När Jag möter Någon som gör att Jag tinar upp lite sådär,då blir Jag ..Knäpp ! Jag förvandlas från självsäker till tjatig, Jag frågar,jag maler på,Jag kör över o på igen.- likt en jävla ångvält !!!

Jag blir liksom en sån där icke sexuellt attraherande varelse,kunde egentligen skita i att raka både ben o smula,känns bara onödigt för vem vill ligga med en sån som är likt en repad skiva??  
ig 
Jag blir så arg bara ,att Jag aldrig kan lära Mig, handlar det om tucktning mån tro??

  Jaa idag har Jag verkligen rannsakat Mig själv,Jag har brister, taskigt självförtroende i grunden o därav osäkerheten. Jag är en vass en på jobbet,sociala Berta trivs på bygget o Jag vet att det märks , Jag älskar det o Jag blir glad av att göra människor i Min närhet glada ! Jag ger svar på tal o reder upp bekymmer, ger mkt o tar -precis som det ska vara ..  *s* 

 Men i det privata,när Jag möter någon som Jag fastnar lite för.. Då.. Jag blir nog en ganska jobbig jävel... Tjatig o Min osäkerhet lyser garanterat ,likt ett stopplyse !!   Jag gillar inte Mig själv där, har aldrig gjort det i början av en relation, blir ett osäkert stycke som .. Jaa. Men hallå - va faan !!! Egentligen.. Om Man nu ska vända på steken kan Man ju faktiskt avrunda den här konversationen( som Jag har med Mig själv då*asg* ) 

 Att ...  Jag är sån här, Jag kan ibland gå på likt en ångvält, Jag blir tjatig,Jag är högljudd o Jag beter Mig . Så är det !! Men Jag lagar jäkligt god mat,pussas gärna,vill ha sex 24/7 och - Jag står för det !!  Kontentan är alltså följande. Pallar Man inte det,kan inte stå pall, inte fixar det då fixar Man inte Mig! Jag är sån här,det är Jag- bara ta det eller fortsätt gå ... Jag har inte tid med halvdana projekt,larv osv..  Jag vill ha ömhet,trygghet,sköna snabbisar i hallen,fräcka blickar o bekräftelse på att Jag är den enda..


 Håll Mig i handen,ta Mig på bio, bara säg att Du är lika glad i Mig som Jag är i Dig...

- Ska det vara så jävla svårt ??  

 

I övrigt jobbar Jag som en tok,kilar ut med Tuvan i skogen typ jämt o  Mitt sociala liv är åt helvete !!  Dock får Jag erkänna att Jag gillar det ändå,hela konceptet liksom o idag är Mitt liv bäst ! 

2 kommentarer:

  1. Du är så underbar gumman! Och du förtjänar det bästa, önskar jag vore mer som du!

    SvaraRadera
  2. Johanna !! Du är för go Du !! Men nej,önska inte det,finns inget jävligare än att vara komplex .. Men tack,Du är inte så dum Du heller ;O) Vi har båda haft vår beskärda del av elände,Jag önskar Dig all himlens stjärnor i lycka alla ggr !!

    SvaraRadera