9 feb. 2011

Hmm..Z ???

Vart tog Hon vägen,den dära Z ??  Joo förstår Ni, Hon gick ju ut skolan den 22 dec 2010 som undersköterska/Mentalskötare- inte illa pinkat ! ;O) Det blev att vara hemma o lura ett litet tag,sökte jobb som en tok,hoppades på att det skulle "lossna" o ta Mig i brasan- det gjorde det !! *s*  Nu jobbar Hon för fullt, trivs som fisken i vattnet, det är grädden på moset jaa- Ni förstår själva budskapet  ;O) 

I sommar har Jag tänkt att lura på Generalen, Jag trivs jättefint där och De Jag jobbar med är härliga personer , det funkar fint och Jag har kul på jobbet .. Det är ju så det ska vara inte sant ? :O)  

Fick hem ett brev från Min hyresvärd igår, äntligen ska De ordna till värmen här hemma, Jag och tusen till ( kan Jag tro) har klagat ett bra tag , det är kallt !! Såå.. Efter lite tjat( en jäkla massa* asg* ) ska det nu bli ordning på det hela.. Det kan bara bli bättre right ?  

Pälsbollarna här hemma har det fint, Jag är så tacksam att Jag har Dem i Mitt liv, De utgör kärnan i det hela, Min trygghet och Jag ska göra allt Jag kan för att De har det så fint som möjligt ...

 Ella är helt frisk nu- som Vi har kämpat Min lilla raring och Jag !! Jag räknade på det häromdagen, Jag har gett Henne medicin i över 2 år, helt galet egentligen men nu, nu har det läkt , hennes fula sår som Hon hade på 12 fingertarmen... Ett nasty sår som var en riktig pärs att ta sig igenom, det handlade om at räkna timmarna, morron o kväll, en blandning av Andapsin och Inside.. I 2 års tid men nu har Jag inte gett Henne medicin sen i julas.. Peppar ,peppar eller hur säger Man ?  Men inte gav Vi upp inte,även om det emellanåt fanns stunder då Jag undrade om det inte skulle vara bäst att låta Henne somna.. 

Alice kommer alltid vara lilla blyga Alice, Hon kommer o klampar på Mig när Jag ska sova, alltid ! "Här ska gosas " ;O)  

Lucas,Min big boy, Han har nog slutat växa nu ,hoppas Jag för oj sicken liten bulldog Jag har *s* 

Tuva,Min lilla tulta, Hon är Min skugga, kan Hon följa med så gör Hon det, idag var Vi hos Tant Ewa o hälsade på i butiken, en promenad till stan fram o tillbaks- härligt ! 


Kärleken seglade sin kos, Jag är verkligen jätteledsen över det men försöker så gott Jag kan att tänka att det helt enkelt inte var meningen.. Det känns bäst så.. Dock är Han någon Jag aldrig kommer glömma, Någon Jag önskar aldrig hade släppt Mig för det är precis det Han har gjort .. Även om det inte var lätt för Honom  som Han själv säger såå.. Han släppte Mig.. Det får Han leva med ....

Jag ser fram emot en sommar med jobb, härliga öl på uteserveringen och ett hjärta med ett stort plåster på, Jag vill inte o Jag kommer inte lämna ut det på väldigt länge.. Fast det är klart, kommer Aschberg strollandes på gatan och ber om Min hand då.. Då hoppar Jag jämfota fram och joddlar Ja direkt ! ;O)  Bara för den kaxiga attitydens skull o det självsäkra leendet - sexappeal !!!  


Här hemma blir det att kika på Plura i Hans kök, Han o Mauro kockar till det o Jag bara njuter :O) Efter det ska Jag sova, imorron kör Jag delad tur , börjar kl 7 o slutar kl 21:30 på kvällen.. Har visserligen en rast på ett par timmar så Jag ska kila hemåt o gå ut med Tuva men ändå.. Hårt !! Men tro inte för en sekund att Jag är otacksam och inte njuter av varje sekund, Jag älskar Mitt jobb och framförallt- Jag älskar Mitt liv ! Det är precis så här det ska vara ....

1 kommentar:

  1. fiin brosch!!


    ps. la till mig som följare här och sen har du fel adress till min blogg ;)

    SvaraRadera